Even voorstellen,

Mijn naam is Eveline Wierda en ik ben geboren in Alphen aan den Rijn.
 
Als klein meisje was ik verzot op paarden. Op latere leeftijd heb ik van paardensport mijn beroep van gemaakt en heb ik in de dressuursport het niveau 'intermediaire' (lichte tour), bereikt.

Mijn kennis van de sport heb ik door veel lesgeven kunnen doorgeven.

 

In 1996 zijn ben ik gaan wonen in de Wieringermeer, waar ik mijn paardenpassie heb kunnen voortzetten.

 

 

In 1998 ben ik getrouwd met Peter Wierda en in 2000 en 2002 kregen we twee kinderen, Robin en Marc. Door het drukke gezinsleven heb ik minder tijd kunnen besteden aan de paardensport, waardoor ik uiteindelijk heb besloten hiermee te stoppen.

Dieren spelen bij mij nog steeds een grote rol, en ik heb dan ook nog veel dieren in en rond het huis.
 
In het verleden heb ik vaak een voetreflex behandeling gehad, zeker omdat de sport veel van mijn lichaam heeft gevraagd. Hierdoor heb ik goed kunnen ervaren wat de voetreflexologie kan betekenen: na deze behandelingen voelde ik mij meer in balans.

In 2010 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen met de cursus Voetreflexologie.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de spirituele wereld. Zodoende ben ik mijn kennis over de voetreflexologie gaan aanvullen met cursussen zoals intuïtieve ontwikkeling en magnetiseren, en vervolgens een cursus hypnose.
 
Om mijn klanten nog meer te kunnen helpen ben ik hierna gaan zoeken naar een aanvullende therapie, deze heb ik gevonden bij de Bach bloesem therapie, wat naadloos aansluit bij de voetreflexologie...